Visie

De telecommarkt is sterk in beweging. We zien aan de vraagzijde grofweg twee argumenten (al dan niet in combinatie) om VoIP in overweging te nemen. Dat zijn kostenbesparing en flexibiliteit. Als belangrijkste voorwaarden gelden zaken als eigen regie en veiligheid.

Veel bedrijven en instellingen zijn weliswaar bekend met de financiële voordelen die VoIP met zich meebrengt. Maar het betreft hier vaak alleen de daadwerkelijk belkosten. Een mogelijke kostenbesparing door efficiënter en/of flexibeler te werken, wordt lang niet altijd meegenomen en dat is zonde.

Als VoIP aanbieder vinden we het belangrijk om uw telefonie oplossingen zonder complexe ingrepen mee te laten groeien met uw organisatie. U kunt ervan uitgaan dat wij u de beste en nieuwste technieken toepassen om uw telefoonverkeer optimaal te laten werken.

Missie

X2com wil zoveel mogelijk bedrijven en instellingen stimuleren de voordelen van VoIP diensten te ervaren. Tegelijkertijd ziet X2com het als haar taak en verantwoording om deze diensten in de best mogelijke kwaliteit aan te bieden en professioneel te ondersteunen. Alle diensten worden daarom door X2com zelf ontwikkeld. Een snelle, probleemloze implementatie, maximaal gebruikersgemak en een aantoonbare kostenbesparing zijn hierbij belangrijke kernwaarden.

Via een partnernetwerk van telecomspecialisten vindt de distributie plaats. Hierdoor is het mogelijk om schaalvergroting toe te passen, waardoor diensten van de best mogelijke kwaliteit nu en in de toekomst betaalbaar blijven.

“X2com ziet het als haar taak en verantwoordelijkheid om telecomdiensten in de best mogelijke kwaliteit aan te bieden“

Word partner

Genoeg redenen om X2com partner te worden!

Sterk in innovatie
Kennis op hoog niveau
Full service of white label
Maximale ondersteuning
Interessant verdienmodel