Word X2com partner

Alle X2com diensten afzonderlijk hebben op basis van specifieke eigenschappen natuurlijk een aantal belangrijke voordelen. Maar ook X2com zelf als organisatie en de diensten in het algemeen kennen belangrijke voordelen waar u als partner en uw klanten veel profijt van hebben.

Sterk in innovatie

X2com vindt dat innovatie belangrijk is om toekomstvaste, kansrijke oplossingen aan te bieden. Innovatie vindt daarom dagelijks plaats door nieuwe technologieën te spiegelen aan de vraag vanuit de markt. Hierdoor komt X2com vaak als eerste met een nieuwe telecom dienst op de markt. Dit betekent dat u als partner een voorsprong heeft op andere aanbieders.

Kennis op hoog niveau

Vanaf de start heeft X2com veel geïnvesteerd in kennis. Bij X2com werken mensen die hun sporen in de telecom sector ruimschoots hebben verdiend. Alle benodigde kennis is dus direct beschikbaar. Hierdoor beschikt u als partner over een professionele gesprekspartner en worden uw klanten ook professioneeel ondersteund.

Schaalbaarheid

Alle door X2com ontwikkelde diensten zijn schaalbaar. Het kan dus nooit zo zijn dat uw klant vanwege groei, geen gebruik meer kan maken van de X2com diensten.

Modulair

De X2com diensten zijn modulair. Dit betekent dat alle diensten eenvoudig zonder grote ingrepen met elkaar zijn te combineren. U kunt uw klanten altijd een totaaloplossing aanbieden op basis van bewezen kwaliteit.

Maximale ondersteuning

We vinden dat u als partner alle kans moet krijgen om succesvol met de X2com diensten aan de slag te gaan. Daarom ondersteunen we u op tal van gebieden. Technisch, administratief, maar zeker ook op het gebied van marketing en sales. Via de X2com portal heeft u altijd alle informatie bij de hand en onze partnermanagers staan dag en nacht voor u klaar. Zij staan open voor iedere vorm van samenwerking op het gebied van marketing en sales.

Full service of white label

Als partner kunt u alle X2com diensten zowel full-service als white label aanbieden aan uw klanten.

Interessant verdienmodel

X2com hanteert voor u als full service partner een helder en interessant verdienmodel. Een kickback fee over het totale factuurbedrag op basis van een vast percentage. Dus ook over gesprekskosten. Er gelden geen hoge, van omzet afhankelijke abonnementskosten voor het full-service partnership.

Als white label partner kunt u de complete dienstenportfolio van X2com whitelabel aan uw klanten aanbieden. Dit tegen interessante tarieven en een interessant staffelmodel. Een prima vertrekpunt om succesvol zaken te doen. Ook voor het white label partnership gelden geen hoge, van omzet afhankelijke abonnementskosten.

  • Loop voorop met innovatieve diensten van hoge kwaliteit
  • Kennis op hoog niveau direct binnen handbereik
  • Een partnership dat precies bij u past
  • Technische ondersteuning
  • Administratieve ondersteuning
  • Marketing en sales ondersteuning
  • Interessant verdienmodel

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Iedere maand de laatste ontwikkelingen en nuttige tips!

Testmonial

X2com hecht veel waarde aan een goede samenwerking met onze partners en een hoogstaande kwaliteit van onze diensten.
We zijn daarom extra trots om deze positieve beoordeling van één van onze eindklanten te mogen delen.

Testimonial_SSD GPI