X2desk: telefooncentrale in de cloud

X2desk is onze hosted PBX omgeving in de cloud, waarmee u uw telefoonverkeer zelf gemakkelijk kunt beheren.

X2desk is de uiterst complete en gebruiksvriendelijke digitale telefooncentrale van X2com. Met X2desk kunt u afscheid nemen van uw huidige telefooncentrale.

Geheel onbeperkt

X2desk is flexibel en schaalbaar. Er is geen limiet op het aantal gebruikers en gelijktijdige gesprekken. Ook belt u onderling gratis!

Alles gemakkelijk zelf beheren

X2desk beschikt over een geavanceerde en zeer gebruiksvriendelijke beheeromgeving waarmee u al het telefoonverkeer zelf beheert.

Flexibel en schaalbaar

X2desk groeit of krimpt mee met uw bedrijf, zonder allerlei technische ingrepen. X2desk is ongelimiteerd uit te breiden zonder aanpassingen aan hard- en software. Overal ter wereld is een toestel met internetverbinding direct via een intern of extern nummer bereikbaar. Ook in het geval van meerdere bedrijfsvestigingen bieden wij flexibiliteit door de mogelijkheid om meerdere locaties te koppelen als zijnde één telefooncentrale.

Wat kost het en wat levert het u op

U maakt gebruik van X2desk voor een vast laag bedrag per maand. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal toestellen dat er op wordt aangesloten, het aantal telefoonnummers dat u gaat gebruiken en de snelheid van de internetverbinding die nodig is.

X2desk

Minder vaste kosten
Minder belkosten
Complete controle
Altijd de nieuwste telefooncentrale
Uiterst flexibel
Maximale bereikbaarheid

Download de X2desk brochure

Snel besparen?

Bel of e-mail ons vandaag nog!
02 670 00 00
info@x2com.be