X2desk – telefooncentrale in de cloud

X2desk is de eerste virtuele telefooncentrale van X2com en is ontwikkeld op basis van ervaringen van eindgebruikers, binnen zowel grote als kleine organisatie. De centrale is heel eenvoudig te installeren. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding en VoIP telefoontoestellen. X2desk is een uiterst complete, geavanceerde en gebruiksvriendelijke virtuele telefooncentrale.

Kom bij ons werken!

We willen niet opscheppen, maar écht… we zijn het leukste bedrijf van België. We zijn jong, slim, ondernemend en houden van plezier maken. En om de allerbeste service te kunnen blijven bieden, hebben we u nodig!

MEER WETEN

Minder kosten

U begint met kosten te besparen, doordat X2desk gekoppeld wordt aan uw huidige internet verbinding. Maar ook de kosten voor onderhoud, reparatie en vervanging van een fysieke telefooncentrale komen te vervallen. U betaalt maandelijks een vast laag bedrag per gebruiker.

Onderling gratis bellen

X2voip biedt u zeer interessante, concurrerende beltarieven voor het bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Belgie en daarbuiten. Bovendien bellen alle X2com klanten onderling gratis, vast of mobiel, waar ook ter wereld!

Alles eenvoudig zelf beheren

X2desk beschikt over een Nederlandstalige beheeromgeving, waarmee u al het telefoonverkeer beheert. Dit kan voor telefoonverkeer voor één locatie of meerdere locaties zijn. U meldt toestellen aan of af en u stelt de gespreksroutering in. Het is een webbased applicatie, waardoor u alleen een computer of tablet en een internetverbinding nodig heeft om mee te werken. Er wordt dus geen software geïnstalleerd.

Auto provisioning

Bijna alle VoIP telefoontoestellen en softphones werken samen met X2desk omgeving. Om het u gemakkelijker te maken, hebben we een aantal toestellen in de auto provisioning opgenomen. Hierdoor worden uw toestellen voorzien met de juiste configuratie voor een optimale gebruik met X2desk.

Dynamische en up-to-date

X2desk is een dynamische oplossing, waarbij u altijd automatisch beschikt over de nieuwste telefooncentrale en de nieuwste X2desk functies. Al met al bieden wij de beste techniek om al uw telefoonverkeer optimaal te beheren. Dit levert de garantie van maximale bereikbaarheid op.

Flexibel en schaalbaar

Zowel het aantal toestellen als de instellingen in de oplossingen zijn schaalbaar en flexibel. X2desk groeit of krimpt ongelimiteerd mee met uw bedrijf, zonder allerlei technische ingrepen aan hard- of software. U meldt toestellen heel eenvoudig aan op het platform. Vanaf aanmelding zijn de toestellen direct bereikbaar en te beheren vanaf de X2desk beheeromgeving.

Ja, ik ben geïnteresseerd!

X2com levert al haar diensten via een sterk netwerk van professionele telecombedrijven. Ook bij u in de buurt is een X2com partner gevestigd. Neem dus even contact met ons op.

De voordelen van X2desk

  • Maximale bereikbaarheid
  • Complete controle
  • Altijd de nieuwste telefooncentrale
  • Uiterst flexibel
  • Minder kosten

Bel of mail ons!
02 670 00 00
info@x2com.be