X2nexxt

X2com heeft zijn nieuwste VoIP telefooncentrale gelanceerd, X2nexxt. X2nexxt is een moderne, hosted telefooncentrale en is gebaseerd op het befaamde ClearVox nexxt platform. Hierdoor beschikt X2nexxt over diverse unieke functionaliteiten.

Kom bij ons werken!

We willen niet opscheppen, maar écht… we zijn het leukste bedrijf van België. We zijn jong, slim, ondernemend en houden van plezier maken. En om de allerbeste service te kunnen blijven bieden, hebben we u nodig!

MEER WETEN

Waarom kiezen voor X2nexxt?

X2nexxt is een onderscheidend product, waarbij we goed hebben geluisterd naar de wensen van onze partners. We hebben in eigen beheer een telefooncentrale ontwikkeld met een rijk pallet aan functionaliteiten. Hierdoor bieden we u een grote mate van flexibiliteit en eenvoud aan, die u naar eigen inzicht gemakkelijk kan inrichten en configureren. Met de toevoeging van X2nexxt aan ons portfolio bieden wij onze partners een nieuwe en uitgebreide oplossing aan om belverkeer af te handelen, zoals dit past bij u.

Functionaliteiten

Zo kunt u zelf unieke routeringen samenstellen voor de afhandeling van inkomende en uitgaande oproepen. In het dashboard kunt u voicemail boxen instellen voor persoonlijk of algemeen gebruik. Er is een mogelijkheid om handmatig of geautomatiseerd gespreksschakelingen door te voeren, zoals een dag/nacht stand. En gespreksopnames kunnen heel eenvoudig worden gestart of gestopt, zowel automatisch of handmatig. Vanuit uw eigen telefooncentrale of x2nexxt omgeving heeft u volledig inzicht en regie over de afhandeling van het telefoonverkeer. Een fijn idee toch?

Auto provisioning

Yealink, Panasonic HDV, Mitel en Gigaset SIP bureau telefoontoestellen worden automatisch toegevoegd via auto provisioning. Dankzij auto provisioning meldt de telefoon zichzelf aan op de juiste telefoonserver. Het bureautoestel wordt automatisch voorzien met de juiste configuratie, zodat het goed kan samenwerken met de diensten die via X2nexxt worden aangeboden.

Ja, ik ben geïnteresseerd!

Wij leveren al onze diensten via een netwerk van professionele telecombedrijven. Neem snel contact op om te kijken welke partner bij u in de buurt zit.

De voordelen van X2nexxt

  • Maximale bereikbaarheid
  • Complete controle
  • Altijd de nieuwste telefooncentrale
  • Uiterst flexibel
  • Minder kosten

Bel of mail ons!
02 670 00 00
info@x2com.be