X2voip – voice over IP

X2voip (Voice over IP) geeft u de mogelijkheid om te bellen over het internet. Dit maakt het gebruik van een traditionele telefoonlijn overbodig. U kunt uw bedrijf eenvoudig aansluiten op X2voip zonder grote veranderingen in de huidige situatie. De huidige telefooncentrale en telefoontoestellen blijven in gebruik. Het enige dat verandert, is de telefoonverbinding om te bellen en gebeld te worden. En de rekening, die wordt een stuk lager.

Kom bij ons werken!

We willen niet opscheppen, maar écht… we zijn het leukste bedrijf van België. We zijn jong, slim, ondernemend en houden van plezier maken. En om de allerbeste service te kunnen blijven bieden, hebben we u nodig!

MEER WETEN

Goedkoper bellen

Niet alleen belt u met X2voip voor lagere, concurrerende beltarieven naar vaste en mobiele nummers in België of daarbuiten. U belt onderling zelfs kosteloos. Denk hierbij aan andere vestigingen of collega’s. De gekende dure abonnementskosten vallen weg met VoIP telefonie, dit komt omdat u met VoIP over uw internetverbinding belt. In plaats dat u meerdere telefoonlijnen gebruikt om vanuit te bellen, heeft u nog maar één internetverbinding nodig.

De kosten van X2voip heeft u volledig zelf in de hand. Mogelijkheden zijn er volop, afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Maar één ding is zeker: X2voip levert u binnen een maand al flink voordeel op en dat voordeel loopt iedere maand verder op!

Flexibel en schaalbaar

X2voip is flexibel en schaalbaar. Een goede telefonieoplossing moet zonder complexe ingrepen meegroeien met de organisatie. Met X2voip kunnen we u een dergelijke oplossing geven. Vooral in combinatie met onze andere diensten, zoals X2nexxt. Er is geen limiet op het aantal gelijktijdige gesprekken per telefoonnummer.

Ja, ik ben geïnteresseerd!

Wij leveren al onze diensten via een netwerk van professionele telecombedrijven. Neem snel contact op om te kijken welke partner bij u in de buurt zit.

De voordelen van X2voip

  • Minder kosten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Flexibel en schaalbaar
  • Duidelijk inzicht in kosten en besparingen
  • Werkt op uw telefooncentrale

Bel of mail ons!
02 670 00 00
info@x2com.be