X2VoIP

X2VoIP (Voice over IP) betekent simpelweg bellen over het internet in plaats van bellen over de traditionele telefoonlijn. X2VoIP draagt bij aan een grote kostenbesparing en kan eenvoudig en snel worden aangesloten.

X2VoIP betekent bellen met meer functionaliteit, meer flexibiliteit en een flinke kostenbesparing. U kunt het eenvoudig inzetten zonder grote verandering aan te brengen in uw huidige situatie. U blijft bijvoorbeeld gewoon uw huidige telefooncentrale en toestellen gebruiken. Wat verandert is de verbinding die u gebruikt om te bellen en gebeld te worden.


Eén ding is zeker: X2VoIP levert u binnen een maand al een flink voordeel op en dat voordeel loopt iedere maand verder op!

Minder kosten

X2VoIP levert u een flinke kostenbesparing op. Zeker als u nu gebruik maakt van meerdere standaard telefoonlijnen. Een eenvoudig rekensommetje maakt al snel duidelijk dat het totaalbedrag per maand van deze lijnen fors is. Met X2VoIP heeft u nog maar één verbinding met het internet nodig. U gaat minder gesprekskosten betalen dan in uw huidige situatie. Als uw organisatie over meerdere vestigingen beschikt, belt u onderling zelfs helemaal gratis.

Flexibel en schaalbaar

X2VoIP is flexibel en schaalbaar. Een goede telefonie oplossing moet zonder complexe ingrepen meegroeien met uw organisatie. Met X2VoIP zijn we daar goed in geslaagd. Er is geen limiet op het aantal gelijktijdige gesprekken per telefoonnummer.

Hoe aan te schaffen

X2com levert al haar diensten via een netwerk van professionele telecombedrijven. Ook bij u in de buurt is een X2com partner gevestigd. Neem dus even contact met ons op.

X2VoIP

Minder vaste kosten
Minder belkosten
Eenvoudig in gebruik
Flexibel en Schaalbaar
Duidelijk inzicht in kosten en besparingen
Werkt op uw telefooncentrale

Download de brochure

Snel besparen?

Bel of e-mail ons vandaag nog!
02 670 00 00
info@x2com.be