hosted telefonie

Telefooncentrale in de cloud

X2nexxt - telefooncentrale nexxt generation

Telefooncentrale in de cloud: gebaseerd op ClearVox Nexxt

X2nexxt - cloud telefonie is een professionele hosted of cloud telefooncentrale, als u hiervoor kiest, kiest u ook voor vrijheid. Het is niet meer noodzakelijk om nog enige hardware te hebben. U kunt via de app ook bellen met uw smartphone of met een headset via de computer. Heeft u meerdere werkplekken en belt u met verschillende telefoontoestellen? Geen probleem, ook dit kan geregeld worden. U bent overal bereikbaar waar u maar wil zolang u toegang hebt tot een internetverbinding, wifi of 4G. Alles is via uw browser, denkende aan bellen, chat, status aanpassen en nog veel meer. Eenvoudig in gebruik. Integreer uw CRM pakket zodat u meteen weet wie er belt of gebruik Click to Dial om eenvoudig een nummer op de webpagina's te bellen. All-in-one licentie, hierbij inbegrepen; gespreksopnames, statistieken, video bellen, app en nog veel meer...        

Download en bekijk brochure

Dienstdocument X2nexxt
X2nexxt - cloud telefonie
X2nexxt is een hosted telefooncentrale, gebaseerd op het befaamde ClearVox nexxt platform

Gebruiksgemak, controle en flexibiliteit

X2nexxt is gebouwd met als doel het ultieme gebruiksgemak. Met X2nexxt kunnen gebruikers eenvoudig functionaliteiten instellen, zoals unieke routeringen voor de afhandeling van inkomende en uitgaande oproepen of voicemailboxen voor persoonlijk of algemeen gebruik. Er is ook een mogelijkheid om handmatig of geautomatiseerd gespreksschakelingen door te voeren. Een dag/nacht stand is eenvoudig in te stellen en gespreksopnames kunnen worden gestart of gestopt. Hierdoor is X2nexxt gebruiksvriendelijk en biedt het de controle en flexibiliteit die gebruikers nodig hebben.


Zelf de touwtjes in handen

Het X2nexxt dashboard is dankzij het gebruik van widgets eenvoudig te personaliseren naar de wensen van de eindgebruiker, zodat een optimale werkomgeving kan worden gecreëerd. Denk hierbij aan het tonen en indelen van wachtrijen, videostreams en voicemail. Met X2nexxt hebben gebruikers en beheerders zelf de touwtjes in handen en zijn de mogelijkheden eindeloos.


Uitgebreide integraties

Koppel X2nexxt met de ClearVox Nexxt app voor iOS en Android. Door de integratie worden mobiele en vaste telefoons volledig in het telefoniesysteem opgenomen en is het mogelijk om te zien of een medewerker beschikbaar is of in gesprek. Daarnaast kunt u Nexxt Integrations koppelingen maken met verschillende CRM-systemen en via de API marketplace met andere toepassingen, zoals Office 365 en PowerBI.


De voordelen van X2nexxt

  • Geen hardware investering
  • Gratis updates
  • Alle functionaliteiten in 1 licentie
  • Overal te gebruiken
  • Voordelig
MEER WETEN?

Wij helpen u graag!

Wij leveren al onze diensten via ons partnernetwerk van professionele ict- en telecombedrijven. Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt partner worden? Neem dan contact met ons op.

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? U kiest!

Kies het partnermodel dat bij u past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor uw bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waarover u meer informatie wenst, dan kunnen we u het beste van dienst zijn.
Contact opnemen