X2voip

SIP Trunking

X2voip - SIP Trunking

Altijd en overal bereikbaar met Voice over IP

SIP Trunk, VoIP, IP telefonie, .... u kunt er niet meer omheen. Het houdt allemaal hetzelfde in en dat is bellen over uw internetverbinding ongeacht welke operator u heeft. Dat maakt dat dit een goedkopere manier van bellen wordt, door deze technologie maken we niet meer gebruik van de gekende dure ISDN lijnen met een beperking van gesprekskanalen. Door gebruik te maken van uw internetverbinding bespaart u meteen op de aansluitkosten en bekabeling.  Onze Voice over IP-oplossing X2voip kan eenvoudig worden anagesloten bij ieder bedrijf, zelfs met behoud van de huidige telefooncentrale en telefoontoestellen. Het enige wat verandert, is de telefoonverbinding om te bellen en gebeld te worden. X2voip vormt ook de basis van onze X2nexxt diensten.   

Download en bekijk brochure

Dienstdocument X2voip
X2voip- SIP Trunking
Bellen over uw eigen internetverbinding

SIP Trunk van X2com

Er zit geen limiet aan het aantal spraakkanalen, waardoor hele organisaties tegelijkertijd in en uit kunnen bellen, daarbij bellen alle gebruikers onderling gratis. U heeft keuze om zowel per minuut als onbeperkt te bellen en met onbeperkt bedoelen we ook echt onbeperkt. Via het portaal kunt u zelf de trunk beheren in real-time zoals doorschakelingen, doorschakelschema's enz.

Werkt op alle telefooncentrales

De SIP Trunk werkt op alle SIP telefooncentrales.
Deze merken zijn reeds getest en/of gecertificeerd waardoor ze in staat zijn om inkomende en uitgaande oproepen te routeren.

- 3CX
- Alcatel OXO & OXE Connect
- Alcatel HUB
- ClearVox
- Innovaphone
- Panasonic

Staat uw telefooncentrale er niet tussen? Contacteer ons zodat we de SIP Trunk voor u kunnen testen.

Microsoft Teams

Maakt u gebruik van Microsoft 365 in combinatie met Teams om online te vergaderen en wil u ook bellen vanuit Microsoft Teams? Geen probleem, ook dit kunnen we regelen.
X2voip Teams-licenties zijn een combinatie van een koppeling naar Microsoft Teams op Direct Routing technologie met een X2voip trunk en telefoonnummer. Dit maakt het mogelijk om met Microsoft Teams te bellen en gebeld te worden.

De voordelen van X2voip

  • Vervanging van dure ISDN lijnen
  • Onbeperkt gesprekskanalen
  • 80% goedkoper
  • Werkt op iedere telefooncentrale
  • Meer telefoonfunctionaliteiten
MEER WETEN?

Wij helpen u graag!

Wij leveren al onze diensten via ons partnernetwerk van professionele ict- en telecombedrijven. Wenst u meer informatie over onze diensten of wenst u partner te worden? Neem dan contact met ons op.

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? U kiest!

Kies het partnermodel dat bij u past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor uw bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waarover u meer informatie wenst, dan kunnen we u het beste van dienst zijn.
Contact opnemen