X2COM

Over ons

MAAK KENNIS MET X2COM

Op zoek naar slimme, flexibele en veilige ICT en telefonie oplossingen?

Dan bent u bij X2com aan het juiste adres. De ontwikkelingen binnen telecom en ICT gaan steeds sneller en iedereen is op zoek naar de beste oplossingen om voorbereid te zijn op de toekomst. Het bedenken en faciliteren van slimme oplossingen is precies wat wij doen. Samen met onze partners, al ruim 12 jaar!
 

X2com maakt gebruik van een uitgebreid partner netwerk. Zo heeft u altijd een partner in de buurt om u te helpen met de beste oplossingen voor ICT en telefonie.
 

Wenst u als eindgebruiker in contact te komen met een partner bij u in de buurt? Vul ons contactformulier in en we zorgen dat één van onze partners contact met u opneemt.
 

Wilt u partner worden van X2com? Kijk dan op onze pagina Partner worden.

Partner worden?
PARTNER WORDEN

Wij helpen u graag!

Wij leveren al onze diensten via ons partnernetwerk van professionele ict- en telecombedrijven. Sluit u zich ook bij ons aan?

PARTNER WORDEN

De allerslimste oplossingen om voorbereid te zijn op de toekomst

We willen niet opscheppen, maar ècht...we zijn het leukste bedrijf van België. We zijn jong, slim, ondernemend en houden van plezier maken. Met elkaar en met onze klanten.

Werken bij X2com

X2com denkt met mij mee over de best passende oplossing voor mijn klant

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale... U kiest!

Kies het partnermodel dat bij u past

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor uw bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waarover u meer informatie wenst, dan kunnen we u het beste van dienst zijn.
Contact opnemen