X2connect

Internetverbindingen

X2connect - internetverbindingen

Voor iedere situatie een oplossing met onze internet-, xDSL- en glasvezelverbindingen

Natuurlijk wilt u als organisatie meegroeien met de ICT-ontwikkelingen. Daardoor zal uw behoefte aan meer bandbreedte, betrouwbaarheid en flexibiliteit toenemen. We werken steeds meer online en in de cloud. Om als organisatie mee te kunnen groeien met de ICT-ontwikkelingen neemt de behoefte aan meer bandbreedte, betrouwbaarheid en flexibiliteit toe.  Daarbij is een stabiel en kwalitatief sterke verbinding essentieel. Ongeacht of dat u internet gebruikt voor data of gecombineerd met telefonie. Continuïteit is een absolute voorwaarde. X2connect is de basis om diensten van hoge kwaliteit te kunnen leveren, die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar moeten zijn. Wij bieden u hierbij verschillende opties aan, zoals xDSL of glasvezel (fiber), afhankelijk van de oplossing en snelheid die u zoekt.
X2connext - internetverbindingen
Altijd stabiel internet 

VDSL - Traditionele internetlijnen

X2com levert VDSL diensten aan via verschillende netwerken met 4G-backup. Omdat wij ons netwerk op een redundante manier hebben opgebouwd, is het risico op storingen aanzienlijk kleiner dan bij de meeste andere aanbieders. Met X2com bent u verzekerd van één van de meest betrouwbare internetverbindingen in België.

Fiber to the Business (FTTB)

Betrouwbare en supersnelle internetverbinding met standaard 4G-backup. Met een X2connect-verbinding heeft u de beste kans om de continuïteit van onze diensten te verzekeren.
De optimale oplossing hangt af van waarvoor u de internetverbinding gaat gebruiken. Wilt u alleen een aansluiting voor data of ook voor telefonie? Wat is de gewenste snelheid die u nodig heeft en hoeveel gelijktijdige gesprekken wenst u te kunnen voeren? Wij bieden verschillende internetverbindingen en adviseren u graag.

Glasvezel - Fiber

Klein of groot; iedere organisatie heeft (zakelijk) internet nodig. Het glasvezelnetwerk van Eurofiber garandeert een optimale beschikbaarheid. We leveren internet over het Eurofiber glasvezelnetwerk. De bandbreedte van de internetdienst is gelijk aan de bandbreedte van de onderliggende Ethernet-verbinding. De bandbreedte is altijd symmetrisch: de uploadsnelheid is gelijk aan de downloadsnelheid tot 10 Gb/s.
Gegarandeerde internetsnelheid!
Glasvezel is betrouwbaar en kent een uptime garantie van 99,9% en hoger. U heeft zelden last van storingen en onderbrekingen. Er is geen invloed op de internetsnelheid en kwaliteit van andere gebruikers.

Geen verbinding mogelijk?

Met de radiostraalverbinding kunnen netwerkaansluitingen worden gerealiseerd vanaf 2 Mbps tot en met 800 Mbps. Zakelijk internet op basis van radiotechnologie is zeer geschikt voor klantvestigingen waar glasvezel of DSL niet leverbaar is. Straalverbindingen worden vaak ingezet voor buitengebieden of voor redundantie. Deze straalverbindingen zijn ook goed te gebruiken voor onze diensten.

De voordelen van X2connext

  • Betrouwbare verbinding
  • Beheer op alle niveaus
  • Één aanspreekpunt
  • Precies de verbinding die bij u past
  • Alles op één factuur
MEER WETEN?

Wij helpen u graag!

Wij leveren al onze diensten via ons partnernetwerk van professionele ict- en telecombedrijven. Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt partner worden? Neem dan contact met ons op.

WIJ STAAN NOOIT STIL

Ontwikkelingen bij X2com

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? U kiest!

Kies het partnermodel dat bij u past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor uw bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waarover u meer informatie wenst, dan kunnen we u het beste van dienst zijn.
Contact opnemen