X2connect

Internetverbindingen

X2CONNECT - INTERNETVERBINDINGEN

Voor iedere situatie een oplossing met onze internet, xDSL- en glasvezelverbindingen

Internet is een primaire behoefte in de bedrijfsvoering. Daarbij is een stabiel en kwalitatief sterke verbinding essentieel. Ongeacht of dat u internet gebruikt voor data of gecombineerd met telefonie. Continuïteit is een absolute voorwaarde. X2connect is de basis om diensten van hoge kwaliteit te kunnen leveren, die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar moeten zijn. Wij bieden u hierbij verschillende opties aan, zoals xDSL of glasvezel (fiber), afhankelijk van de oplossing en snelheid die u zoekt.
X2connext - internetverbindingen
Altijd stabiel internet 

Waarom kiezen voor X2connect?

Omdat wij ons netwerk op een redundante manier hebben opgebouwd, is het risico op storingen aanzienlijk kleiner dan bij de meeste andere aanbieders. Met X2com bent u verzekerd van één van de meest betrouwbare internetverbindingen in België. Wilt u meer weten over onze netwerkstructuur? Neem contact met ons op.

Wat kan dit product voor u betekenen?

Met een X2connect-verbinding hebt u de beste kans om de continuïteit van onze diensten te verzekeren. U kunt verschillende diensten combineren met slechts één contactpersoon die u professionele ondersteuning biedt, inclusief informatie over onze diensten.

Welke verbinding en welke snelheid?

De optimale oplossing hangt af van waarvoor u de internetverbinding gaat gebruiken. Wilt u alleen een aansluiting voor data of ook voor telefonie? Hoe snel heb je nodig en hoeveel gelijktijdige gesprekken wil je kunnen voeren? Wij bieden verschillende internetverbindingen en adviseren u graag.

Geen verbinding mogelijk?

Met de radiostraalverbinding kunnen netwerkaansluitingen worden gerealiseerd vanaf 2 Mbps tot en met 800 Mbps. Zakelijk internet op basis van radiotechnologie is zeer geschikt voor klantvestigingen waar glasvezel of DSL niet leverbaar is. Straalverbindingen worden vaak ingezet voor buitengebieden of voor redundantie. Deze straalverbindingen zijn ook goed te gebruiken voor onze diensten.

4G back-up

Als bedrijf wilt u altijd online zijn en kunt u zich geen downtime permitteren. Daarom kunt u onze X2connect internetdienst uitbreiden met een 4G back-up sim. Heeft uw vaste internetverbinding een storing? Dan zorgt uw telecom/ICT-partner dat uw internetverbinding overschakelt naar 4G. Zo bent én blijft u altijd online.

De voordelen van X2connext

  • Betrouwbare verbinding
  • Beheer op alle niveaus
  • Één aanspreekpunt
  • Precies de verbinding die bij u past
  • Alles op één factuur
MEER WETEN?

Wij helpen u graag!

Wij leveren al onze diensten via ons partnernetwerk van professionele ict- en telecombedrijven. Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt partner worden? Neem dan contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN
Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? U kiest!

Kies het partnermodel dat bij u past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor uw bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waarover u meer informatie wenst, dan kunnen we u het beste van dienst zijn.