Nieuws

Vijf redenen waarom u partner van X2com wilt worden

Geupload: 20-04-2021


Bent u als ict- en telecomondernemer op zoek naar slimme oplossingen die vooruitlopen op de markt en de wensen van uw klanten overtreffen? Word dan partner van X2com! Ruim vijfhonderd partners gingen u voor.
 

Waarom kiezen voor X2com?

1.    Persoonlijk
Bij ons bent u geen nummer. U heeft altijd direct contact met uw partner-/channelmanager  en met onze afdeling Customer Care. We helpen u graag met het bedenken van slimme oplossingen voor uw eindklant. Maatwerk dus. En is er een calamiteit bij één van uw klanten en komt u er zelf echt niet uit? Dan gaan we graag met u mee naar uw klant om te zorgen voor een goede oplossing.

2.    Onafhankelijk
We zijn netwerkonafhankelijk. Hierdoor kunnen wij onze diensten leveren op vrijwel ieder netwerk in België. Dit maakt ons flexibel en stelt ons en onze partners in staat sneller te schakelen. 

3.    Vrijheid
Als partner van X2com hoeft u geen targets te halen. U kunt dus direct aan de slag en heeft alle vrijheid om uw eigen concepten te creëren. We bieden twee partnermodellen:
-    Als Fullservice partner profiteert u van een volledig verzorgd commercieel concept met optimale ondersteuning. Zo verzorgen wij de facturatie van uw klanten en stellen we marketing- en salesmaterialen beschikbaar. U verzorgt de installatie en bent en blijft het eerste aanspreekpunt van de klant. 
-    Als Wholesale partner kunt u een eigen concept creëren op basis van onze diensten. Dit geeft u de vrijheid om de diensten eventueel onder uw eigen naam aan te bieden. 

U kiest welk model het best bij u past. X2com levert haar diensten uitsluitend via partners. 

4.    Slim
We ontwikkelen zelf software en bieden ons eigen platform aan. Zo kunt u zich ook onderscheiden van de concurrentie en faciliteren we u om succesvol te zijn. Al onze diensten kunt u online aanvragen. Daarnaast kunnen onze partners gratis onze trainingen volgen, online of op ons kantoor in Zellik. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

5.    Compleet pakket
We leveren een breed pakket aan zakelijke internet- en telefonieoplossingen; alles onder één dak. We helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw klant.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten of partner worden? Neem dan contact met ons op!
 

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? U kiest!

Kies het partnermodel dat bij u past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor uw bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waarover u meer informatie wenst, dan kunnen we u het beste van dienst zijn.
Contact opnemen