X2COM

Partner worden?

BETROUWBAAR
500+ tevreden partners
GEMIDDELDE WAARDERING
8,2
Power to our partners

Word ook partner van X2com en profiteer van de vele voordelen

Als aanbieder van ICT- en telefoniediensten weet u het ook: de ontwikkelingen gaan snel en uw klanten verwachten van u slimme oplossingen. En laat het bedenken en faciliteren van die slimme oplossingen met onze partners nu net zijn, wat wij het liefste doen! Al 15 jaar lang!

Dus bent u op zoek naar een partij met ervaring, die naar u luistert en uw klanten van slimme, flexibele en veilige ICT oplossingen voorziet, dan bent u bij X2com aan het juiste adres.

OVER X2COM
OVER X2COM

Slimme oplossingen voor uw klanten

Persoonlijke aanpak en uitgebreide ondersteuning

Wij bouwen succesvolle partnerschappen op door onze persoonlijke aanpak en uitgebreide ondersteuning. Wij geloven dat succesvol partnerschap begint bij een sterke basis, waarbij synergie en een beetje plezier niet mogen ontbreken. Wij nemen de tijd om echt naar u te luisteren en denken graag met u mee bij het vinden van slimme, voordelige, flexibele en veilige ICT- en telefonieoplossingen voor uw klant. Met onze jarenlange ervaring en kennis in combinatie met onze state-of-the-art soft- en hardware bedenken we oplossingen die ver vooruitlopen op de markt.


Partnerportal

Met de gebruiksvriendelijke en personaliseerbare portal van X2com heeft u de volledige controle over uw klantportfolio en heeft u alle nodigde informatie direct binnen handbereik. In de portal vindt u niet alleen belangrijke documenten zoals product handleidingen en ondersteunende sales documenten, maar kunt u bijvoorbeeld ook nummers porteren. Wij bieden u hiermee een werkomgeving die u alle handvaten biedt om zelfstandig aan de slag te gaan. Binnen enkele minuten kunt u diensten activeren en heeft u altijd een duidelijk overzicht van uw klanten.


Development

De stabiliteit en constante ontwikkeling van ons netwerk is bij X2com een vereiste. Daarom is ons netwerk volledig in eigen beheer en draait het op onze eigen software en hardware. Hierdoor zijn we compleet zelfstandig en kunnen we onze diensten snel ontwikkelen naar de wensen van onze partners en eindgebruikers.


Support

Ons zeer deskundige support Team staat voor u klaar. Het team helpt u klaar te stomen om aan de slag te gaan met onze producten en diensten door middel van trainingen en handleidingen. Loopt u tegen uitdagingen aan? Geen zorgen, want wij nemen graag de tijd voor u en bieden support waar u het nodig hebt. Bovendien is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar. Bij X2com gaan we net een stapje verder.


X2academy

In de X2academy vindt u alles terug om goed voorbereid bij uw klant te komen. Op commercieel, maar ook op technisch vlak vindt u hier prijslijsten, brochures, dienstbeschrijvingen én product trainingen (van hardcopytraining tot aan video’s).


X2COM - PARTNERMODELLEN

Fullservice of Wholesale

Fullservice: volledige ontzorging

Fullservice partners profiteren van een volledig verzorgd commercieel concept met optimale ondersteuning. Wij stellen onder andere marketing- en salesmaterialen beschikbaar en verzorgen de facturatie van uw klanten. U verzorgt de installatie en bent en blijft het eerste aanspreekpunt van de klant.
Fullservice partners hebben een helder en interessant verdienmodel. U ontvangt namelijk een kickback fee over het factuurbedrag op basis van een vast percentage, ook over (mobiele) gesprekskosten. 

Wholesale: alle vrijheid

Neemt u graag het heft in eigen handen? Dan past het Wholesale model van X2com bij u. Wij leveren de bouwstenen op basis van onze diensten en stellen u in staat om een eigen concept te creëren. Dit geeft u de vrijheid om de diensten eventueel onder uw eigen naam aan te bieden. Dit kan tegen interessante tarieven, inclusief staffelmodel. 
Wholesale partner worden is dus een prima vertrekpunt om succesvol zaken te doen. De factuurrelatie is in uw beheer. 

Waarom X2COM

Waarom kiezen voor X2com?

Persoonlijk

Bij ons bent u geen nummer. U heeft direct contact met uw partner-/channelmanager en met onze afdeling Customer Care. We helpen u graag met het bedenken van slimme oplossingen voor uw eindklant. Maatwerk dus. En is er een calamiteit bij één van uw klanten en komt u er zelf echt niet uit? Dan gaan we graag met u mee naar uw klant om te zorgen voor een goede oplossing.


Onafhankelijk

We zijn netwerkonafhankelijk. Hierdoor kunnen wij onze diensten leveren op vrijwel ieder netwerk in België. Dit maakt ons flexibel en stelt ons en onze partners in staat sneller te schakelen.


Vrijheid

Als partner van X2com hoeft u geen targets te halen. U kunt dus direct aan de slag en u heeft alle vrijheid om uw eigen concepten te creëren. U kiest zelf uit één van onze twee partnermodellen. U kiest welk model het best u past. X2com levert haar diensten uitsluitend via partners.


Slim

We ontwikkelen zelf software en bieden ons eigen platform aan. Zo kunt u zich ook onderscheiden van de concurrentie en faciliteren we u om succesvol te zijn. Al onze diensten kunt u online aanvragen en de bijbehorende hardware bestelt u in onze webshop. Daarnaast kunnen onze partners gratis onze trainingen volgen, online of op ons hoofdkantoor in Merchtem. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Compleet pakket

Van internet- en telefonie oplossingen.. We leveren een breed pakket aan zakelijke diensten; alles onder één dak. We helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw klant.


TRAININGEN

Blijf U zelf ontwikkelen met onze gratis trainingen!

X2com biedt partners de mogelijkheid gratis trainingen te volgen op het gebied van techniek en sales. Deze trainingen vinden plaats op ons kantoor in Merchtem en in sommig gevallen online. Op de X2academy vindt u een overzicht van de geplande trainingen en kunt u zich direct inschrijven.

Naar X2academy

De voordelen van X2com:

  • Compleet pakket aan internet- en telefoniediensten
  • Fullservice of Wholesale: u kiest
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Stabiliteit en ontwikkeling
  • Interessant verdienmodel
  • Uw eigen channel/partnermanager
PARTNER WORDEN

Bent u onze nieuwe partner?

Wij leveren al onze diensten via ons partnernetwerk van professionele ict- en telecombedrijven. Sluit u zich ook bij ons aan?

JA, IK WIL PARTNER WORDEN
Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning.

Fullservice of Wholesale? u kiest!

Kies het partnermodel dat bij u past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor uw bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waarover u meer informatie wenst, dan kunnen we u het beste van dienst zijn.
Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google's Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.

(* = verplicht veld)