Nieuws

Een stabiele spraakoplossing bij Senior Homes groep met de ClearVox telefooncentrale

Geupload: 07-02-2024

In het streven naar verbeterde communicatie tussen klanten en noodoproepcentrales vond Caro Technology in X2com een perfecte partner. Caro Technology is een dochteronderneming van de Senior Homes Groep en gespecialiseerd in noodoproepsystemen voor assistentiewoningen. Voor de Senior Homes Groep waren zij op zoek naar een stabiele en zekere spraakoplossing, die essentieel is voor de veiligheid en het welzijn van hun klanten.

X2com is een bekende een betrouwbare speler op de VoIP-markt en bood niet alleen een oplossing met hun ClearVox telefooncentrale, maar ook een nauwe samenwerking om maatwerk te leveren, gesteund op hun sterke infrastructuur. Dit omvatte zelfs de ontwikkeling van een op maat gemaakte app op hun backbone-netwerk.

Technisch gezien was het een uitdaging om de alarmflow naadloos te integreren met de communicatieflow. Dit vereiste de nodige creativiteit, met uiteraard de zekerheid dat geen enkel alarm gemist mocht worden en communicatie te allen tijde gegarandeerd moest zijn. Deze uitdagingen zijn samen aangepakt en naar volle tevredenheid uitgerold.

De Senior Homes groep maakt naar volle tevredenheid gebruik van de ClearVox telefonooncentrale. De samenwerking met X2com is prettig verlopen, ook bij uitdagingen die in een traject als deze altijd voorbij komen. Er werd open gecommuniceerd en altijd gekeken naar oplossingen. We kijken er daarom ook naar uit om samen met X2com aan volgende projecten te werken.

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? U kiest!

Kies het partnermodel dat bij u past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor uw bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waarover u meer informatie wenst, dan kunnen we u het beste van dienst zijn.
Contact opnemen