Pers

X2com België groeit hard

Geupload: 21-06-2022

X2com België breidt haar team verder uit met de komst van Nancy D’haene. Nancy heeft veel ervaring in de zakelijke telecomsector en heeft onder andere gewerkt bij Tele-West International, SpeakUP BE en United-Telecom NV. In haar rol als Back Office Medewerkster bij X2com is zij het eerste aanspreekpunt voor partners en biedt zij administratieve ondersteuning.

“Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ik heb ontzettend veel zin om met mijn kennis, inzicht en leergierigheid een bijdrage te leveren aan de groei ambities van België. Net als onze andere collega’s woon ook ik in België. Hierdoor weet ik als geen ander wat de Belgische markt nodig heeft en hoe je deze het best kunt bedienen.” aldus Nancy.

X2com België groeit snel. Onlangs is ook Deborah Le Dreff gestart als Country Manager België. Algemeen directeur Tom Mulder geeft aan nu nog meer focus en aandacht te kunnen geven aan de Belgische belangen. “Deborah begrijpt de wensen vanuit onze Belgische partners, ik heb er vertrouwen in dat Deborah deze wensen goed door kan vertalen naar onze dienstverlening en portfolio. Zo kunnen wij onze partners in België nog beter ondersteunen.” Aldus Tom.

Deborah Le Dreff

Deborah werkt al ruim 8 jaar bij X2com België. In haar nieuwe rol als Country Manager is zij verantwoordelijk voor de commerciële groei in België. “Ik ben erg enthousiast over deze uitbreiding van mijn verantwoordelijkheden en kijk ernaar uit om van deze uitdaging een succes te maken. Door continu de bewustwording rond het portfolio te versterken, zorg ik er samen met mijn team voor dat partners beschikken over de juiste oplossingen om hun klanten nog beter te bedienen.”, aldus Deborah.

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? U kiest!

Kies het partnermodel dat bij u past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor uw bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waarover u meer informatie wenst, dan kunnen we u het beste van dienst zijn.
Contact opnemen