Nieuws

X2com verbindt!

Geupload: 24-05-2023

Eind vorig jaar maakte Eurofiber Belgium bekend in 2023 140 bedrijvenparken aan te sluiten op het zakelijk glasvezelnetwerk van Eurofiber (Eurofiber zal 140 Belgische bedrijvenparken aansluiten op eigen dedicated netwerk). X2com werkt op de Nederlandse markt al jaren intensief samen met Eurofiber. Zowel Eurofiber als X2com richten zich op de zakelijke markt. Vanaf heden breiden we deze samenwerking uit door ook in België samen met onze partners en Eurofiber de verglazing te versnellen.

Waar we vroeger met name een internetpagina bezochten, belden via de ISDN-structuur met een telefooncentrale en televisie keken op schotel of COAX, is de digitale transformatie in een stroomversnelling gekomen. Daarnaast hebben we door de Corona pandemie geproefd van het werken vanuit huis en zijn we massaal op zoek gegaan naar oplossingen om samen te werken op afstand.

X2Com is in deze periode druk bezig geweest  en wil haar partners en resellers in staat stellen om hun klanten altijd en overal (met internet en met elkaar) te kunnen verbinden. Door de nieuwe samenwerking met Eurofiber België bent u als partner in staat uw klanten van de best mogelijke internet ervaring te voorzien via een dedicated glasvezel aansluiting als basis voor alle mogelijk te bedenken dienstverleningen.

Naast de ontwikkelingen met nieuw aan te kondigen netwerken en gebieden, besteden X2com en Eurofiber ook veel aandacht aan Add-value. Zo zijn er mogelijkheden om Managed verbindingen aan uw klant aan te bieden van Eurofiber via X2com en bent u in staat om uw klant échte 1:1 non-overbooked snelheden te bieden op hun locatie, zelfs tot 10 Gb/s.

Of het nu om camera bewakingssystemen, VoIP bellen, werken in de Cloud of andere ICT gerelateerde oplossingen gaat, met een Eurofiber glasvezelverbinding via X2com kunt u uw klant altijd voorzien van een goede en betrouwbare infrastructuur.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u uw klant kunt bieden? Neem dan contact op met X2com BV op 02 670 00 00 of sales@x2com.be.

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? U kiest!

Kies het partnermodel dat bij u past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor uw bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waarover u meer informatie wenst, dan kunnen we u het beste van dienst zijn.
Contact opnemen