X2com trainingen

Wij willen u graag informeren en trainen op gebied van onze diensten, zowel commercieel als technisch. Op deze pagina treft u ons actuele educatieve aanbod aan. Schrijf u nu direct in om bij erbij te zijn, want meestal geldt vol = vol.

Training op maat?

Heeft u behoefte aan een training op maat? Neem dan contact met ons op!

Webinar: technische masterclass Gigaset Dect Portfolio

Bas Bakker, technisch specialist van Gigaset, geeft op dinsdag 20 april van 10.00 tot 12.00 uur exclusief voor partners van X2com een masterclass over het Gigaset Dect Portfolio in de vorm van een webinar.

Meer informatie over of aanmelden voor dit webinar

Training: ClearVox als on-premise alternatief

Arjen von Henning vertelt u graag hoe ClearVox Panasonic kan vervangen, zowel on-premise als hosted. Deze training vindt zowel online plaats als op ons kantoor in Zellik. Onze partners mogen gratis deelnemen aan deze training.

Meer informatie over deze training

IP/SIP Techniek Training

Deze training is bedoeld voor partners die een solide basis zoeken of meer IP-kennis nodig hebben om vertrouwd IP-oplossingen te kunnen uitrollen bij klanten. Deze training is gratis voor onze partners.

Meer informatie over deze training

X2nexxt Basic training

Wilt u aan slag met de ClearVox Nexxt of X2nexxt, dan kunt u uzelf nu inschrijven voor onze technische Nexxt Basic training. Deze training vindt online plaats.  Voor onze partners zijn er geen kosten aan deze training verbonden.

Tijdens deze workshop wordt u in een live omgeving stap voor stap meegenomen in de configuratie van een ClearVox Nexxt of X2nexxt.

Meer over deze training

X2nexxt Advanced training

Hebt u de Nexxt Basic training afgerond en wilt u een diepgaande training krijgen in de opties van ClearVox Nexxt of X2nexxt, dan kunt u uzelf nu inschrijven voor onze technische Nexxt Advanced training. Deze training vindt plaats bij X2com in Rosmalen.

De starttijd is om 9 uur, de training duurt tot ongeveer 16 uur en wij bieden u een verzorgde lunch aan. Voor onze partners zijn er geen kosten aan deze training verbonden.

Tijdens deze workshop wordt u in een live omgeving stap voor stap meegenomen in de configuratie van een ClearVox Nexxt of X2nexxt.

Meer over deze training

Blijf op de hoogte!

Ontvang maandelijks een korte nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen en handige tips.

*