Werken bij X2com?

We zijn in 2008 gestart met X2com en groeien sinds die tijd gestaag door. De belangrijkste reden voor deze groei is dat we continue net iets meer doen dan we beloven. En daar worden onze meer dan 500 partners (en hun klanten natuurlijk) erg blij van. En tja… als zij blij zijn, dan zijn wij dat ook natuurlijk!

Maar om die allerbeste service te kunnen blijven bieden, moeten we ons topteam blijven uitbreiden met leuke, slimme, gedreven professionals. Als u na het lezen van deze tekst zich aangesproken voelt en ook deel wilt uitmaken van ons team, laat het ons dan weten!

We willen niet opscheppen, maar écht… we zijn het leukste bedrijf van België. We zijn jong, slim, ondernemend en houden van plezier maken. Met elkaar en met onze klanten.

Open sollicitatie

Er zijn momenteel geen vacatures bij X2com. Maar u kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. Voor aanvullende informatie of vragen staan wij u graag te woord via e-mail: info@x2com.be of bel naar 02 670 0000.

Solliciteer

Vul onderstaand formulier in en wie weet spreken we elkaar snel voor een oriënterend gesprek!


(* = verplicht veld)

Vragen of open sollicitatie?

Je kunt ons natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Voor eventueel aanvullende informatie of vragen staan wij je graag te woord via e-mail.

02 670 0000
info@x2com.be