Werken bij X2com?

We zijn in 2008 gestart met X2com en groeien sinds die tijd gestaag door. De belangrijkste reden voor deze groei is dat we continue net iets meer doen dan we beloven. En daar worden onze meer dan 500 partners (en hun klanten natuurlijk) erg blij van. En tja… als zij blij zijn, dan zijn wij dat ook natuurlijk!

Maar om die allerbeste service te kunnen blijven bieden, moeten we ons topteam blijven uitbreiden met leuke, slimme, gedreven professionals. Als u na het lezen van deze tekst zich aangesproken voelt en ook deel wilt uitmaken van ons team, laat het ons dan weten!

We willen niet opscheppen, maar écht… we zijn het leukste bedrijf van België. We zijn jong, slim, ondernemend en houden van plezier maken. Met elkaar en met onze klanten.

Bekijk hier onder onze openstaande vacature

Hieronder vindt onze openstaande vacature. Maar u mag ons natuurlijk ook gewoon een open sollicitatie sturen. Voor aanvullende informatie of vragen staan wij u graag te woord via e-mail: info@x2com.be of bel naar 02 670 0000.

Product Specialist België op het gebied van Telefonie

Product Specialist België op het gebied van Telefonie

De baan:

Wij zoeken een vakbekwaam persoon die ons bestaande portfolio gaat analyseren, bevindingen daarvan gaat vertalen naar vernieuwingen en, waar nodig, gaat aanpassen naar de Belgische markt.

Jij:

Je gaat innovaties vertalen in proposities. Commercie ondersteunen in deals en faciliteren in duidelijke producten en diensten. Je gaat de Belgische markt volgen en blijft de concurrentie met kennis, kunde en innovatie voor. Kortom, iemand die net een stapje extra loopt op dit gebied.

Tevens verzorg je de implementatie van de producten en diensten van A tot Z in de organisatie. Zo denk je ook mee in de opzet en uitwerking van de marketingmaterialen en -tools, gericht op de Belgische markt.

Wij zoeken iemand die op zoek gaat naar kansen en mogelijkheden en voor wie ‘out of the box’ denken een tweede natuur is. Uiteindelijk zorgt de productspecialist België ervoor dat hij/zij als spin in het web alle facetten van de diensten behartigt van X2com België. Hiervoor is kennis en ervaring van de Belgische markt essentieel.

Dit ben jij?

Werkervaring of een specifieke master opleiding is voor ons niet het belangrijkste. Jij voelt je thuis in onze wereld en je hebt een passie voor nieuwe ontwikkelingen in de Telecom business.

Je hebt enige ervaring in Product Management en/of andere ervaring die aansluit bij deze functie. Maar passie, leergierigheid en commitment vinden wij net zo belangrijk! Je bent perfect tweetalig Nederlands en Frans. Engels is een pluspunt. Je bent analytisch en commercieel ingesteld, je vindt het belangrijk om doelen te bereiken en je bent als persoon goed in het leggen en onderhouden van contacten en het promoten van onze oplossingen.

Wie zijn wij:

X2com is een leverancier op het gebied van zakelijke informatie en communicatie diensten binnen de telecom branche. De diensten van X2com worden geleverd via een netwerk van meer dan 500 partners. Wij hebben het doel om als bedrijf te zorgen dat onze eindgebruikers communicatie inzetten die nu en in de toekomst functioneel is. Onze ambitie is om te innoveren en we nemen alleen genoegen met een hoge kwaliteit van onze producten en diensten.

Ons aanbod:

  • Een motiverende en gevarieerde job. Je bent de contactpersoon binnen het bedrijf voor alles met betrekking tot Product Management België, dit doe je samen met jouw Nederlandse collega’s.
  • Een aangename en dynamische sfeer met gemotiveerde collega’s.
  • Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra voordelen.
  • Ook leuk: een bedrijfswagen.
  • De mogelijkheid om te ontwikkelen door middel van trainingen en/of cursussen.
  • Een fulltime job.
  • En natuurlijk: heel veel plezier.

Meer weten of interesse? Stuur dan je reactie aan lotte.vandermeer@X2com.nl of bel naar 02-670 00 00

Solliciteer

Vul onderstaand formulier in en wie weet spreken we elkaar snel voor een oriënterend gesprek!


(* = verplicht veld)

Vragen of open sollicitatie?

Je kunt ons natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Voor eventueel aanvullende informatie of vragen staan wij je graag te woord via e-mail.

02 670 0000
info@x2com.be