Over X2com

Als aanbieder van ICT- en internetdiensten weet u het als geen ander… de ontwikkelingen gaan steeds sneller en uw klanten verwachten de aller slimste oplossingen om voorbereid te zijn op de toekomst. En laat het bedenken en faciliteren van die slimme oplossingen samen met u en meer dan 500 andere partners nu net zijn, wat wij het allerliefst doen… al meer dan 11 jaar.

Top in telecom

X2com ontwikkelt innovatieve telecomdiensten van hoge kwaliteit op basis van een bewezen platform. Neem voor vragen gerust contact met ons op!

Wat we doen

Wij geloven net als u dat succesvol partnerschap begint bij een sterke basis, waarbij synergie en een beetje plezier niet mogen ontbreken. Onze 25 professionals nemen de tijd om écht naar u te luisteren en denken graag samen met u buiten de hokjes bij het vinden van de slimste, meest voordelige, flexibele en veilige ICT en telefonie oplossingen voor uw klant. Met onze jarenlange ervaring en kennis in combinatie met onze state-of-the-art soft- en hardware bedenken we oplossingen, die ver vooruitlopen op de markt.

Natuurlijk helpen we u met een feilloze implementatie, maar we doen nog veel meer. Met een eigen accountmanager ondersteunen we u op allerlei gebied; technisch, administratief, marketing en zelfs sales.

NOG…

TOT ONZE PARTNERDAG 2019!

Het is bijna tijd voor onze gezellige en informatieve X2com partnerdag op donderdag 31 oktober van 13.00 tot circa 20.00 uur bij de Bioscoop Industry in Veghel en we zouden het erg leuk vinden als u daarbij ook aanwezig wilt zijn!

Meer info

Word partner

X2desk aanbieden aan jouw klanten? Wordt partner van X2com! Als full servicepartner bieden we een helder en interessant verdienmodel.

Meer info

Enkele reacties van onze klanten:

X2com bespaart je een hoop trammelant

Als zorgaanbieder zijn wij geen telecom-specialisten. Het in de haast opgetuigde projectteam was van begin af aan overbodig. X2com nam ons wat dat betreft ook al het werk uit handen. Vertrouwen is zo fijn!

DeBa Pharma

Succes verzekerd!

Van elk project weten ze een succes te maken en de razendsnelle implementatie en kostenbesparing levert steevast een glimlach op bij onze klanten! En dan hebben ze ook nog eens uitstekende koffie.

Gummisko

X2com gaat ‘the extra mile!’

Je krijgt veel meer dan waar je voor tekent bij X2com. Dat is het leuke. Daarom hebben wij altijd een positief gevoel als we contact met ze hebben of ze aan anderen aanbevelen.

T.S.O.B.