Word nu X2com partner!

Wij werken samen met een hecht netwerk van meer dan 500 partners en nodigen u graag uit om hier ook deel van uit te maken. Met onze jarenlange ervaring en kennis in combinatie met onze state-of-the-art soft- en hardware bedenken we slimme oplossingen, die ver vooruitlopen op de markt en die ervoor zorgen dat de wensen van uw klanten continue worden overtroffen. Oh… en wist u dat we ook gewoon heel leuk zijn om mee samen te werken!

Interesse?

Bel of mail ons!

info@x2com.be
02 670 00 00

Vernieuwde vrijdenkers

Door op een slimme manier buiten de hokjes te denken kunnen we samen met u nieuwe, succesvolle telecomdiensten ontwikkelen, waarbij we voorlopen op de markt. En daar worden uw klanten heel erg blij van!

Opgeleid én ondernemend

Wij investeren continue in de kennis en kunde van onze medewerkers, waarvan de meeste hun sporen in de telecomsector al ruimschoots hebben verdiend. Daarnaast stimuleren we ondernemerslust proberen deze kennis zo slim mogelijk door te vertalen. U kunt er dus verzekerd van zijn dat u bij ons een sparringpartner op hoog niveau krijgt, die zowel u als uw klant uitstekend kan ondersteunen

Full service of Wholesale… zeg het maar!

Als partner kunt u al onze diensten zowel full service als Wholesale (white label) aanbieden aan uw klanten. De keuze is aan u.

24/7 persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact. Daarom heeft u als partner bij ons ook een eigen contactpersoon, die u door en door kent en dag en nacht voor u klaar staat. Niet alleen om u te helpen met het vinden van de allerbeste ICT en telecom-oplossingen, maar ook om u te ondersteunen op allerlei gebied; technisch, administratief, marketing en sales.

Schaalbaar en modulair; dus volop flexibiliteit!

Alle, door ons ontwikkelde diensten zijn schaalbaar en modulair. Groeit de business van uw klant, dan groeien onze oplossingen gewoon mee! Bovendien zijn alle diensten modulair, dus eenvoudig met elkaar te combineren.

Interessant verdienmodel

Als full servicepartner bieden we u een helder en interessant verdienmodel. Een kickback fee over het totale factuurbedrag op basis van een vast percentage. Dus ook over (mobiele) gesprekskosten. Er gelden geen (omzetafhankelijke) abonnementskosten voor het full service partnership.

Als Wholesale-partner kunt u al onze diensten ‘white label’ aandienen (dus onder uw eigen naam). Dit kan tegen interessante tarieven incl. staffelmodel. Een prima vertrekpunt om succesvol zaken te doen dus. Ook voor het white label partnership gelden geen (omzetafhankelijke) abonnementskosten.