X2connect – internetverbindingen

Internet is een primaire behoefte in de bedrijfsvoering. Daarbij is een stabiel en kwalitatief sterke verbinding essentieel. Ongeacht of dat u internet gebruikt voor data of gecombineerd met telefonie, continuïteit is een absolute voorwaarde. X2connect is de basis om diensten van hoge kwaliteit te kunnen leveren, die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar moeten zijn. Wij bieden u hierbij verscheidene opties aan, zoals xDSL of glasvezel (fiber), afhankelijk van de oplossing en snelheid die u zoekt.

Kom bij ons werken!

We willen niet opscheppen, maar écht… we zijn het leukste bedrijf van België. We zijn jong, slim, ondernemend en houden van plezier maken. En om de allerbeste service te kunnen blijven bieden, hebben we u nodig!

MEER WETEN

Waarom kies je voor X2connect?

Wij zorgen voor een verbinding van hoge kwaliteit en beschikbaarheid. Op basis van drie datacenters bieden wij een landelijke dekking met hoge redundantie. Hierdoor kunt u op ieder gewenst niveau van al onze diensten maximaal profiteren.

Welke verbinding en snelheid?

Afhankelijk van waar u de internetverbinding voor gaat gebruiken, kiest u voor de beste oplossing. Wilt u alleen een verbinding hebben voor data of ook voor telefonie? Welke snelheid heeft u nodig of hoeveel gelijktijdige telefoongesprekken wilt u kunnen voeren? Wij leveren verschillende internetverbindingen en denken graag mee in een oplossing

Wat levert het op?

Uw X2connect verbinding geeft u maximale zekerheid over de continuïteit van onze diensten. U kunt meerdere diensten combineren, terwijl u één aanspreekpunt hebt voor professionele ondersteuning, zoals informatie over onze diensten of contact met onze support afdeling.

Ja, ik ben geïnteresseerd!

Wij leveren al onze diensten via een netwerk van professionele telecombedrijven. Neem snel contact op om te kijken welke partner bij u in de buurt zit.

De voordelen van X2connect

  • Betrouwbare verbinding
  • Beheer op alle niveaus
  • Één aanspreekpunt
  • Precies de verbinding die bij u past
  • Eenvoudig opschalen
  • Alles op één factuur

Bel of mail ons!
02 670 00 00
info@x2com.be